Nabwerking

Van walsen tot afschuinen. Staalservice Zuidbroek is in staat vakkundig verschillende nabewerkingen uit te voeren die nodig zijn voor een optimaal product. In huis kan Zuidbroek afschuinen, ontbramen, slijpen en Lloyds her-waarmerken. Daarnaast is het mogelijk om in overleg uw producten te poeder coaten en/of te laten lassen resulterend in een totaal product gereed voor uw klant of assemblage.Afschuinen

Middels onze Autogeen straat is Staalservice Zuidbroek in staat uw producten af te schuinen. Hierin gelden de volgende specificaties:

  • Geschikt voor S235, S355 + overige staalsoorten
  • 1 kop
  • Bed max c.a.10000x3000
  • Max 250mm dik


Q-Fin nabewerken

De Q-Fin ontbraam- en slijpmachine is uitgerust met 3 bewerkingsstations: een slijpinrichting gevolgd door 4 oscillerende borstels. Deze machine kan uiteenlopende finish-bewerkingen uitvoeren waaronder ontbramen, slijpen, slakken verwijderen, oxidehuid verwijderen, lijn-finish aanbrengen, kanten breken en afronden. De Q-Fin is geschikt voor de bewerking van vlakke plaatdelen tot 600 mm breed en daarmee de ideale machine voor het na bewerken van (non-) Ferro plaatde.

Nabewerking
Arjen Hoitzing

Arjen Hoitzing

Hoofd verkoop

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

a.hoitzing@staalservicezuidbroek.nl
06-18203547