Een ruime voorraad is nodig om de flexibiliteit te garanderen

Momenteel werken 25 goed opgeleide, ervaren en allround inzetbare medewerkers bij Staalservice Zuidbroek. Per jaar verwerken zij tussen de vijf- en zesduizend ton staal. Een deel van dit staal wordt door de opdrachtgever zelf aangeleverd, het merendeel komt echter uit de eigen voorraad. Om een snelle levering te kunnen garanderen heeft het bedrijf 1500 ton staal en 100 ton aluminium en RVS van alle diktes en formaten op voorraad. Staalservice Zuidbroek heeft eenderde deel van het bedrijvencomplex bestemd voor de opslag daarvan.

 

De ruime voorraad is nodig om de flexibiliteit in de bedrijfsvoering te garanderen. Deze flexibiliteit is van eminent belang. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk in te plannen, maar in de praktijk hebben we veel met korte termijn werk te maken. Bijna dagelijks krijgen we verzoeken om nog dezelfde dag iets te leveren, we zullen er dan alles aan doen om het materiaal op tijd bij de klant te krijgen. Als er overdag geen ruimte op de machine is werken we 's avonds een paar uur langer door. Voor de aflevering kunnen we een beroep doen op een uitgebreid netwerk van expediteurs die binnen 24 uur door heel Nederland kunnen leveren. Daarnaast beschikken we over een eigen elf-tons vrachtwagen.

Staalservice Zuidbroek BV  industrieweg 6  9636 DB Zuidbroek (Gr) NL   T. :+31 598 451227  F.: +31 598 452006  E.: info@staalservicezuidbroek.nl