De basis van ons bedrijf is een uiterst geavanceerd machinepark

In de ruim vijftig jaar van haar bestaan heeft Staalservice Zuidbroek voorop gelopen als het gaat om het up-to-date brengen en houden van het machinepark. Al in 1984 werd de eerste computergestuurde machine aangeschaft. Ook daarna is het bedrijf voortdurend met de tijd meegegaan. Daarom mag Staalservice Zuidbroek zich zowel kwantitatief als kwalitatief tot de top in Noord-Nederland rekenen. Het moderne allround machinepark stelt het bedrijf in staat vrijwel alle formaten en diktes staal, gelegeerde staalsoorten, RVS en aluminium professioneel te verwerken en bewerken.

 

De werkzaamheden omvatten lassen, en autogeen snijden, knippen, zetten, walsen, ponsen, stansen en knabbelen.

 

Het machinepark van Staalservice Zuidbroek behoren onder meer vier kantbanken voor het buigen van platen, twee walsen, en drie hydraulische guillotinescharen. Een van deze scharen wordt CNC aangestuurd en is voorzien van een speciale inrichting waardoor hele smalle stroken staal nagenoeg zonder vervorming geknipt kunnen worden. Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse machines voor zowel laser-, als autogeen snijden. Staalservice Zuidbroek heeft momenteel de beschikking over een gecombineerde laserponsmachine (CNC) en twee lasers only de L 6030 en de L6050.Vrij uniek is dat alle snijmachines op één netwerk zijn aangesloten.

 

Alle machines worden centraal geprogrammeerd. Diegene die de machine bedient kan dus gewoon bij de snijmachine het benodigde programma opvragen.

Staalservice Zuidbroek BV  industrieweg 6  9636 DB Zuidbroek (Gr) NL   T. :+31 598 451227  F.: +31 598 452006  E.: info@staalservicezuidbroek.nl